Вітання усім!
Із великим задоволенням хочу поділитись з усіма охочими своїми ще свіжими враженнями про організований Антоном диво-тур Мексикою у серці Мезоамерики!!!
Ми з дружиною активні мандрівники і вже маємо чималий досвід подорожей світом, проте подорож Мексикою під керівництвом неймовірного гіда Антона насправді є однією з найкращих наших пригод!
14 днів туру промайнули непомітно. Логістика даного туру була продумана і практично реалізована до дрібниць.
Антон - дуже цікава, неординарна і ерудована особистість. Він неймовірно любить свою роботу і країну. Я дуже ціную і поважаю в людях професіоналізм, адже це рідкість у наш час і дорогого коштує.
Завдяки Антону ми мали чудову нагоду поглянути на Мексику із середини, пройшовши унікальними нетуристичними маршрутами та познайомившись з цікавими самобутніми людьми.
Окремо також хочеться подякувати високопрофесійному водію нашого автобуса - Мануелю, який забезпечив комфорт наших численних переїздів Мексиканськими дорогами (а здолали ми близько 3000 км...)
Усе вищенаведене на 100% переконало нас в тому, що Мексика - це неймовірна мозаїка кольорів!!!
Друзі, якщо ви наразі шукаєте гіда у Мексиці, повірте, гід Антон + водій Мануель - це Ваш найкращий вибір! Не шкодуватимете, гарантую!!!
Антоне, Українські учасники нашої інтернаціональної групи неймовірно вдячні тобі за твій натхненний труд!
Так тримати!!!
10 декабря 2019