Наше неперевершене сафарі в Танзанії! Экскурсионная компания Сафари — Занзибари — отзыв туриста

Отзыв об экскурсионной компании о компании «Сафари — Занзибари»
Задать вопрос
Экскурсионная компания Сафари — Занзибари
Наше неперевершене сафарі в Танзанії!
Сама ідеї поїздки на острів Занзібар виникла саме тоді, коли не залишилося сумнівів – я хочу на сафарі. Чому саме на острів, а не в саму гущу Танзанії – на материк? А полежати на пляжі, та набратися сил перед екстремальною подорожжю? А потім ще полежати. Варіант зразу заглибитися в сафарі – не розглядали. Я довго вивчав питання, дивився ролики на ютубе, слідкував за відгуками туристів, вивчав сайти. Я та людина, яка ставить комфорт та впевненість на перше місце. Потім вже, скільки коштує та що побачу. Зі мною багато хто не погодяться, та скажуть що головне в сафарі це фауна та флора. Але я не зможу насолоджуватися краєвидами, коли туалет це дірка в канаві. Ще одне – мене бентежать незнайомі люди, з котрими потрібно спілкуватися. Тому я обираю індивідуальні тури. Тільки я, жінка та син з дружиною. Звичайно, індивідуальний тур, комфорт коштують чимало. Моє кредо «я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речи». Купувати частини туру на місці у різних продавців – теж не моє. Я звик, щоб хтось один був відповідальним за організацію всього туру. Та коли є зрозумілий лідер в команді, контакти якого всюди вказані, та у випадку «якщо» з ним завжди можна напряму зв’язатися.Як ви бачити забаганок в мене багато. Тому я обрав «Сафарі-Занзібарі», як компанію, яка в Танзанії своя. Коли ми підрахували витрати, то були приємно вражені. Ціни були значно нижче чим ми бачили в інтернеті у інших, а комфорт та сервіс – вищим. Рекомендую! Відмінна команда «Сафарі-Занзібарі»

Классные отели Алтайского края по хорошим ценам

25 января 2022
z
  • Konstantin, комментарий гида 25 января 2022
    Здравствуйте! Большое спасибо Вам от меня лично и от всей команды Сафари-Занзибари! Благодарим Вас за то, что Вы по достоинству оценили организацию сафари в Танзании! При желании, обращайтесь еще!