Парк Гуель— казка Гауді. Отзыв туриста о Барселоне

Барселона
Парк Гуель— казка Гауді.
Парк Гуеля—подібних цьому парку ,я не зустрічала.Ми навідались до парку дуже рано,коли ще сонце не зійшло .І побачили це «диво» в промінні висхідного сонця.Живність парку —птахи ,комахи, тільки почали просинатись і з цікавістю зазирали на таких ранніх відвідувачів.
Кожний експонат парку — справжній витвір мистецтва.Причудливі алеї,незвичайні архітектурні будівлі,струмочки все це творіння легендарного Антоніо Гауді. При вході в парк відвідувачів зустрічають пряникові будиночки,які переносять своїх гостей прямо в казку.Далі ідуть сходи в прольотах яких ховаються дивні скульптури тваринок.Особливо відвідувачам парку приглянулась ящірка, з якою всі бажають сфотографуватись.Тому вона ніколи не скучає ,біля неї завжди невгамонний натовп туристів.Нам повезло ,біля ящірки не було нікого(туристи ще спали) тільки горобчик пив воду. Сходинки нас приводять до зали Сто колон(насправді їх 86)— надзвичайно дивовижному архітектурному твору з хвильовими формами ,які створюють ілюзію постійного руху всього навколо.
Зверху над залою колон знаходиться майданчик із знаменитою лавкою.
Tips:Рекомендую прийди до відкриття парку.Ви побачите Барселону коли її обнімають промені висхідного сонця.Ви можете спокійно насолодитись парком без шуму туристів і машин які проводять ремонтні роботи.І не менш важливо — вхід до відкриття парку безплатний.
ГАРНОЇ ПРОГУЛЯНКИ І ПРИЄМНИХ ВРАЖЕНЬ!

Классные отели Барселоны по хорошим ценам

02 ноября 2019
  • ездить по экскурсиям
z был(а) здесь в феврале 2019
    Барселона на «Тонкостях туризма»