Отзыв туриста о Славском

Славское
1 ужасно
Відпочивали садибі ,, Між Тростяном і рікою,, . Нікому не радимо туда їхати. Якщо хочете щоб поїзди їздили по головам вам, то вам саме туди. Сервіс ніякий, потрібно все випрошувати, починаючи посудою , закінчуючи пакетами для пустив. Матраци на ліжках це просто ужас. Персонал хамовитий. Якщо хочете спортити собі відпочинок,то вам туда . Там просто тупо товчуть бабло. Однозначно не рекомендую!!!
24 июля 2021
o был(а) здесь в июле 2021
  • o olja17041994 29 августа 2021
    Ви приїхали до нас не відпочивати а просто віджити завдаток який ви мені наперед скинули ви бронювали поверх на 5 діб а прожили тільки 2 доби і я взяла у вас кошти тільки за 2 доби ,посуд я принесла зразу ж коли ви сказали що не вистачає,так поїзд їздить близько будинку,але ви були проінформовані про це заздалегідь, коли ви виїзджали ви сказали що "погода вам не їде на зустріч" і немає що тут робити в дощах я вас зрозуміла і увійшла в ваше становище,нічого не сказавши що я втратила свої кошти,ви вважаєте за хамство те що вам зробили зауваження,щоб ви не стрибали у басейн.Коли ваша сім'я виїзджала ви казали, що все добре.Страшно брати таких відпочиваючих в очі одне а у відгуки інше.
Славское на «Тонкостях туризма»